Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση -που αργότερα έγινε θυμός και αγανάκτηση- πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί η φήμη πως μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Κυκλάδων δηλώνουν ότι έσπευσαν σε περιστατικά στα οποία δεν πήγαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, παρ' ότι είχαν βάρδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ ψηλά στη βαθμολογία ο ΑΟΜυκόνου. 6ος στους Αντρες!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με την καθιερωμένη παράκτια ιστιοδρομία, με την ονομασία Liberty Regatta, συνολικού μήκους 8,5 ναυτικών μιλίων μπροστά από τη χώρα της Άνδρου, ολοκληρώθηκε η 2η μέρα του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα, που πραγματοποιείται στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου για 49η συνεχή χρονιά.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με νέα διευκρινιστική του επιστολή που εξέδωσε ο Συνδυασμός της Αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , διευκρινίζει ακριβώς και τονίζει για ακόμη μία φορά τη δημόσια δέσμευση του για ΔΩΡΕΑΝ Διαιτησία και Μετακινήσεις για όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ.Κ. αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει εφικτή η παροχή προς αυτά!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια τώρα ακούγονται παράπονα από ημεδαπούς και αλλοδαπούς, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού για την μοναδικότητα του Ι.Ναού της Αγίας Τριάδας Λευκών, που σε πείσμα όλων όσων ακόμη ενδιαφέρονται να επισκέπτονται τα ιερά της Ορθοδοξίας, παραμένει κλειστή και κλειδωμένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώ συνεχίζεται η διαμάχη για την παραμονή του ασθενοφόρου «μονάδα» στην Πάρο μετά την επεισοδιακή προσωρινή ακινητοποίησή του στο νησί, η Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες διακομιδής ασθενών, παρά τις όποιες αντίξοες και ελλιπείς από υγειονομικής άποψης συνθήκες που επικρατούν στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουνίου 2016

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απλά, ανώδυνα, αναίμακτα χρησιμοποιώντας το πλέον εξελιγμένο τελευταίας γενιάς χειρουργικό laser σε συνδυασμό με ειδικές ίνες εκπομπής της ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αρσενικό πλατόνι της Ρόδου (dama dama) περπατάει μέσα στα αποκαΐδια που μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν το σπίτι του...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Pepper είναι ανθρωποειδή ρομπότ που χαιρετούν και κατευθύνουν τους επισκέπτες μέσα στα νοσοκομεία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos