Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Άμεση και καταλυτική ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου και της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κας Ελένη Καλπουρτζή, η οποία διεκδίκησε και πήρε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 123.800 ευρώ, προκειμένου να επισκευαστεί άμεσα ο Λιμένας της Δήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 6 Δεκεμβρίου γιορτάζεται περίλαμπρα η μνήμη του Αγ. Νικολάου, του προστάτη των ναυτικών μας, της ναυτοσύνης και της θαλασσινής ζωής. Στη Ελλάδα, μεγαλειώδεις είναι οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, οι λιτανεύσεις της ιερής εικόνας του, οι δεήσεις για καλοτάξιδα πλεούμενα και ακύμαντες θάλασσες για τους ναυτικούς μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ποιος δεν έχει συνδέσει τα Χριστούγεννα με τα αρώματα και τη γεύση του μελομακάρονου, αυτού του παραδοσιακού γλυκίσματος που λατρεύουμε όλοι και αποτελεί το απολαυστικότερο κέρασμα των Χριστουγέννων;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με πολλές θέσεις να έχουν βρει ήδη κάτοχο, αλλά κάποιες να παραμένουν «ανοιχτές».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη για οικοδομικές εργασίες στην Io Την 05-12-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή νησιά του Αιγαίου αλλά και τα «κρυμμένα» διαμάντια του που αποτελούν ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι επισκέπτες της “Greek Tourism Expo 2017” στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων έργων, για ένταξη και χρηματοδότηση, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των νησιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, με δυο εργαστήρια και μια ταινία στο πνεύμα της εποχής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πάρου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, με την Χωρική Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή και τον Υπεύθυνο για θέματα Υγείας του Δήμου κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής κ. Σπύρου Λάβδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos