Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας είναι αδιάψευστα και όντως αποκαλυπτικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Sky Express, προσφέρει σε όλες τις πτήσεις τη, όλο το Μάρτιο θέσεις στα δρομολόγια Αθήνα - Πάρος & Πάρος Αθήνα με ναύλο από 23,86€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά την Αποκριά, όλη η Ελλάδα φαίνεται να «χορεύει» τις τελευταίες μέρες στο ρυθμό του τζόκερ!!! Κοσμοσυρροή στα πρακτορεία και η φρενίτιδα καλά κρατεί αφού στο Mega τζακ ποτ που σημειώθηκε, η κλήρωση της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017, θα αναδείξει τον μεγάλο υπερτυχερό που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 16.000.000 ευρώ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα άρρωστα ούλα μπορούν να προκαλέσουν ντροπή και δυσφορία. Τότε, απομακρύνονται από τα δόντια και δημιουργείται κενό που γεμίζει με βακτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη Χρυσή διάκρισή της στα Transport & Logistics AWARDS 2017 by ΠΑΕΓΑΕ που διοργανώθηκαν από το Supply Chain Institute και τη Boussias Communications.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-02-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36, 52 ετών και -3-υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 33 και 57 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Anuga 2017, που θα πραγματοποιηθεί 7-11 Οκτωβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 29/12/2016 υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου και της Eταιρείας "ERGO-LAND ΕΠΕ" με αρ. πρωτ.1470/29-12-2016, ύψους 24,921,19€ για το έργο "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΥ".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos