Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ο όμιλος Attica έχει τις εταιρείες Superfast Ferries και Blue Star Ferries - Με την απόκτηση του ελέγχου της Hellenic Seaways ο Όμιλος γίνεται κυρίαρχος στην ελληνική ακτοπλοΐα τόσο ταχύπλοα όσο και συμβατικά πλοία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Ιταλίας

Μετά από συστηματικές έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου και κλιμακίου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε στη Μύκονο οργανωμένη «σπείρα» που αφαιρούσε επώνυμα πολυτελή ρολόγια, από τουρίστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζιπ με κατεύθυνση προς Ερμούπολη ανετράπη στον Φύλακα – Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Islands e-media σας κάνει δώρο ένα μοναδικό τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις), για δύο άτομα στη πανέμορφη Νάξο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του psts.gr, η Πάρος δέχτηκε στα μέσα Ιουλίου την επίσκεψη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 14:39

Μεγάλη φωτιά στο Σκαδό Νάξου (Φωτό)

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Σκαδό Νάξου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μέσα από κλήρωση, ο νικητής του Μεγάλου Διαγωνισμού που κερδίζει ένα τριήμερο ταξίδι στην Πάρο για δύο άτομα το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν: (Ακτοπλοϊκά μετ΄ επιστροφής εισιτήρια με την εταιρεία Hellenic Seaways, δύο διανυκτερεύσεις στο υπέροχο Margarita Studios, αυτοκίνητο του γραφείου ενοικιάσεων inparos).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-08-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, πέντε ημεδαποί ηλικίας 18, 20, 22, 22 και 23 ετών, οι οποίοι κατείχαν κατά περίπτωση μικροποσότητες ναρκωτικών. Συνολικά κατασχέθηκαν 16,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (14) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε τουριστικές περιοχές της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos