Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν εμπρησμό, καθώς και ότι άργησαν πολύ να αποσταλούν πτητικά μέσα για ρίψεις νερού στην περιοχή - Εκκενώθηκαν δύο κατασκηνώσεις με παιδιά - Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ένα πεζοπόρο με 12 άτομα και τρία εναέρια μέσα - Ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται προς το Καπανδρίτι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου, στο επαρχιακό δίκτυο στο ύψος του Δρυού Πάρου, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο (02) ημεδαποί οδηγοί Ε.Ι.Χ. οχημάτων, ηλικίας 21 και 26 ετών συνελήφθησαν διαδοχικά μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου στον εξωτερικό λιμένα Τήνου, διότι διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αστυπάλαια – Αιγιάλη – Δονούσα – Νάξο – Πάρο, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στον οικείο λιμένα παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στον αριστερό καταπέλτη του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια από τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Βιτζηλαίο Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Εμμανουήλ Τζιώτη που διακονεί με αφοσίωση τον λαό και την Εκκλησία της Μάρπησσας.εορτάστηκε η Απόδοση της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Χριστού στην πλατεία Χριστού Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παρών στην τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του γιατρού και πολιτικού με τη Νέα Δημοκρατία Ιωάννη Χωματά, έδωσε ο ιστορικός και μέλος της παρατάξεως, Φίλιππος Φόρτωμας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Δαμαριωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δαμαριώνα, την Τοπική Κοινότητα Δαμαριώνα και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί «σεισμό» όπου κι αν εμφανίζεται! Showman, ηθοποιός, τραγουδιστής και μίμος ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τις καρδιές του κόσμου με την χαρισματική παρουσία του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα νησιά των Κυκλάδων φημίζονται για τα παραδοσιακά πανηγύρια τους και τα γνήσια γλέντια στα οποία ο μπάλος έχει την τιμητική του! Αλλά η μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου είναι ξεχωριστή!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos