Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Λουσμένες στο υπέροχο φως στο Αιγαίου σαν κατάλευκα περιστέρια που μετεωρίζονται μεταξύ του ξερού τοπίου και του γαλάζιου ουρανού, περιβεβλημένες με ιστορίες, θρύλους και τοπικές παραδόσεις αιώνων, ξεπροβάλλουν ως λαμπρά ιερά στολίδια οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια των Κυκλάδων αφιερωμένα στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επιβλητικό πλοίο «Νήσος Σάμος» καταπλέοντας, σύμφωνα με το δρομολόγιό του, στο λιμάνι της Παροικίας, απέδωσε τιμές στην Παναγία της Πάρου, την Παναγία την Εκατονταπυλιανή, με έναν πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό τρόπο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστατικό με τραυματισμό τουρίστριας και το 166 του ΕΚΑΒ σε ...ρόλο "Χρυσού Οδηγού", καταγγέλλει αναγνώστης του www.naxostimes.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στο ύψος του Δρυού Πάρου, όταν δίκυκλο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αυριανή ημέρα είναι από τις σημαντικότερες για την Ορθοδοξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 14:11

Συλλήψεις σε Μήλο, Κέα, Τήνο και Μύκονο

 Την 12-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλο, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τρίτη 15-8-2017, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Στεφανίδη, για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.O 24χρονος Ακραίος-Διαγώνιος έχει ύψος 1.91μ και έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες :Αστέρας Πυλαίας ,Απόλλων Καλαμαριάς ,Ηρακλής (2010-11) ,Άρης (2011-12), ΠΑΟΚ (2012-14),Ηρακλής (2014-17).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δευτέρα σήμερα και θα κινηθούμε σε πιο χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς σε σχέση με το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos