Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, σεβασμού και ιερής ευλάβειας πλήθος πιστών, παρακολούθησε το πρωί της Τρίτης 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την τέλεση του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Συλλείτουργου χοροστατούντων των Μητροπολιτών Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και Ανδριανουπόλεως κ.κ. Αμφιλόχιου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκαπενταύγουστος σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, βρίσκεται στα ύψη, με τα πρώτα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 16-8-2017, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 14:09

Μεικτό τουρνουά Beach Volley 2017

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και για τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου είναι παραδοσιακά ο μήνας των μεγάλων τουρνουά beach volley.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, 19 και 18 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν μπορούσαμε να δούμε την γενικότερη εικόνα, θα βλέπαμε ακριβώς αυτό, επισήμανε ο Αρχιεπίσκοπος - Παυλόπουλος: Το Έθνος των Ελλήνων έχει άρρηκτους δεσμούς με την Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμώνουν οι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ - Αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκρατηθούν τα μέτωπα της φωτιάς και να μην ξεφύγουν προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα - Το κυρίως μέτωπο βρίσκεται ανάμεσα σε Κάλαμο και Μικροχώρι, στη χαράδρα στο Μετόχι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές στον Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη επίσκεψή του στον ουρανοξύστη του στο Μανχάταν από τότε που ανέλαβε το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos