Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα πράγματα μέσα στο μπάνιο κάθε σπιτιού είναι αναμφισβήτητα η μούχλα που αναπτύσσεται λόγω της υγρασίας σε δύσκολα να καθαριστούν σημεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 17:03

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Κώστου

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση στις 21 / 8 / 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 16:59

Συλλήψεις ημεδαπών σε Μήλο, Κίμωλο και Ίο

Την 17-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 51χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 16:54

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη

«Είναι γεγονός. Η Ζωίτσα μας άφησε» είπε στο protothema.gr πρόσωπο του στενού συγγενικού της περιβάλλοντος - Πρώην Σταρ Ελλάς ως Ζωή Κουρούκλη, άλλαξε το επίθετό της σε «Λάσκαρη» και μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο, μαζί με τις Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη - Σπουδαία η καριέρα της και στο θεατρικό σανίδι - Ήταν παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που καταβάλει για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, συμμετέχει στην εξειδικευμένη έκθεση Tour Natur η οποία θα διεξαχθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας (1-3 Σεπτεμβρίου 2017).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση,τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας - Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 30.09.2017. Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται οφειλές τόσο προς τους Δήμους όσο και προς τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας (8) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ένα τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων την Παρασκευή, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις, από Β' Γαλλίας, Α' Ολλανδίας και Δανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τα παιχνίδια της ημέρας!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην αγαπημένη της Πάρο βρίσκεται εδώ και καιρό, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η μεγάλη λατρεία της παρουσιάστριας για το όμορφο νησί, με το οποίο έχει αναπτύξει σταθερούς δεσμούς αγάπης καθώς το επισκέπτεται οικογενειακά κάθε καλοκαίρι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos