Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ακόμα μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης όταν το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου, το επιτυχημένο συγκρότημα «Onirama», χάρισε στο πολυπληθές κοινό που γέμισε το Beach Bar Santa Maria στην παραλία της Σάντα Μαρίας Πάρου, αγαπημένες μουσικές επιτυχίες του σε μια συναυλία γεμάτη ανεξάντλητη ενέργεια που ενθουσίασε τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετές οι συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων το διήμερο 18 έως 19 Αυγούστου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου (7) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης για τις μειώσεις των νέων συντάξεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 12:48

Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Άνδρο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γαυρίου απογευματινές ώρες χθες για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''UBERVISTA'' σημαίας Αυστρίας, με έναν επιβαίνοντα στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της παραλίας ''ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ'' Γαυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φετινό καλοκαίρι δεν τελείωσε, αλλά ήδη υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για τα νησιά που... κέρδισαν την μάχη σε μια χώρα που φημίζεται παγκοσμίως για τις ομορφιές της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποίηση επικρατεί από την φετινή κίνηση του καλοκαιριού στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 12:33

Η κυβέρνηση ψάχνει 26 δισ.ευρώ σε 4 μήνες

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο φινάλε του, αλλά το επόμενο 4μηνο μέχρι το τέλος του 2017 θα είναι πολύ δύσκολο για τους Ελληνες πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέτοιου είδους δυναμικά παράθυρα μπορούν μελλοντικά να μεταμορφώσουν τα σπίτια, τα γραφεία και τα αυτοκίνητα, μειώνοντας τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης, καθώς και την ανάγκη για «στόρια», ρολό και σκιάδια

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos