Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''PAROSJET'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Νάξο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα, για αδυναμία προσέγγισής του στο λιμένα Τήνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα επιστρέψει στο λιμένα Μυκόνου για ασφαλές αγκυροβόλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αύγουστος, ο κατ΄ εξοχήν μήνας των αδειούχων και των διακοπών έχει ήδη μπει με μελτέμια στο Αιγαίο και «φουρτουνιασμένο» κλίμα μεταξύ των ακτοπλοϊκών εταιρειών που διαθέτουν πλοία τα οποία αναχωρούν από το λιμάνι της Ραφήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας ο υδράργυρος θα πάρει «φωτιά» με πολύ υψηλές θερμοκρασίες - Πέμπτη και Παρασκευή το αποκόρυφωμα του καύσωνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιός μεταδίδεται μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων κουνουπιών - Η άτυχη γυναίκα μολύνθηκε με τον ιό και εμφάνισε εγκεφαλίτιδα η οποία είχε μοιραία έκβαση - Πώς μεταδίδεται ο ιός - Τα συμπτώματα - Τα μέτρα ατομικής προστασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είπε ότι τα νόστιμα κεφτεδάκια φτιάχνονται μόνο με κιμά;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γιατί τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μας χαρώνουν σαν τα δαμάσκηνα, όταν ήμαστε στο νερό για λίγη ώρα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει αναδείξει το 2018 ως έτος παρεμβάσεων που αλλάζουν ριζικά την εικόνα του οδικού δικτύου και ανεβάζουν κατακόρυφα τα στάνταρτς ασφαλείας, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενισχύει με 7 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020, τον προϋπολογισμό των έργων που αφορούν το οδικό δίκτυο των νησιών και τις παρεμβάσεις βελτίωσης της ασφάλειας του, δημιουργώντας και δύο διακριτές ομάδες παρέμβασης, ανάμεσα στα μικρά και τα μεγάλα νησιά με 3,5 εκ. ευρώ ανά ομάδα νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του 3ου Θερινού Φεστιβάλ Θεάτρου στην Πάρο παρουσιάστηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου 2017 στις 21:00 στο Αίθριο Θέατρο Λευκών η κλασική κωμωδία «Τα κίτρινα Γάντια» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου , από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας & του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός (Διοργάνωση Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικές αναμετρήσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δεκατέσσερα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και δυο από το Γιουρόπα Λιγκ, και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα από αυτά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos