Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου, ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Ματθαίο Σκούρα, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών και λάτρη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμείωτοι συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής σε τουριστικούς προορισμούς.

Η ΑΑΔΕ, κατά τη διάρκεια ελέγχων, έβγαλε για ακόμη μία φορά «λαβράκια» με τους επιχειρηματίες να δείχνουν αδιόρθωτοι καθώς είχαν υποπέσει σε ανάλογα παραπτώματα και παλιότερα.

Οι ελεγκτές, σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, επέβαλαν λουκέτα 96 ωρών, δηλαδή, διακοπή λειτουργίας τεσσάρων ημερών, λόγω υποτροπής, σε καφέ-αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας και σε ψαροταβέρνα στο κέντρο της Ρόδου. Επίσης, γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες για μη έκδοση αποδείξεων. «Λουκέτο» θα μπει για δύο ημέρες και σε μπαρ στην Ίο για τον ίδιο λόγο.

«Τσουχτερά» είναι τα πρόστιμα που θα καταβάλουν επιχείρηση με τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή Αθήνα- Κινέττα, καθώς δεν είχε εκδώσει 48 εισιτήρια, εταιρεία με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Οία Σαντορίνης για μη έκδοση αποδείξεων 1.000, 1.100 και 500 ευρώ, εταιρεία με ενοικιαζόμενα στο Φηροστεφάνι για μη έκδοση αποδείξεων 900, 250 και 170 ευρώ, καθώς και εταιρεία ενοικίασης ομπρελών και δραστηριοτήτων με αλεξίπτωτα στο Πρασονήσι Ρόδου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Εφοριακών Γιάννης Χατζησαλάτας, έκανε δραματική έκκληση προς την Πολιτεία να προστατέψει τους ελεγκτές, με αφορμή περιστατικό στο οποίο επιχειρηματίας φέρεται να πυροβόλησε κατά συναδέλφων του.

Από την πλευρά του ο ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής προανήγγειλε αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

www.iefimerida.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βαγγέλης Μωραΐτης από τη Μυτιλήνη θα είναι ο νέος προπονητής του στίβου του ΑΟΜυκόνου ο οποίος μάλιστα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο νησί και αμέσως θα ξεκινήσει την προετοιμασία των παιδιών για τους επικείμενους αγώνες του φθινοπώρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον φαίνεται να είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, μιας και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα πλέον να έχουν ξεκινήσει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032, από το λιμένα της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, 88χρονος και 72χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δυσμενές σενάριο προκειμένου να μη δημιουργηθεί ελλειμματικός λογαριασμός ΥΚΩ από το 2018 είναι μεσοσταθμική αύξηση άνω του 20% σε όλες τις κατηγορίες των καταναλωτών πλην της υψηλής τάσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O 45χρονος Αμπντελμπακί Ες Σάτι είχε στο παρελθόν σχέσεις με τρομοκράτες - Εξετάζεται αν είναι ο νεκρός από την έκρηξη στο σπίτι που βρέθηκαν 20 μπουκάλες βουτανίου - Την Τρίτη είπε ότι φεύγει για Μαρόκο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη και η αντίδραση Σουλτς: «Δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Τούρκου Προέδρου να δίνει οδηγίες»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos