Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Μέγα Γιαλό, ο πανηγυρικός εορτασμός της Παναγίας της Θαλασσινής, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο διεκδικητή του προεδρικού θώκου μιας και εκτός από τη Φώφη Γεννηματά την πρόθεσή του να δώσει τη "μάχη" για την ηγεσία έχει εκφράσει και ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ευλαβή σεβασμό και κατάνυξη πλήθος πιστών μετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα Πάρου για τον εορτασμό των Εννιάμερων της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινδύνεψε να χάσει την ίδια του τη ζωή για να σώσει μια κατσίκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής σε ηπειρωτικό ή νησιωτικό έδαφος μετρά η Ελλάδα, μια χώρα με ισχυρή ναυτική παράδοση και ιστορία που ανάγεται στα βάθη της αρχαιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 55χρονος και 52χρονη ημεδαποί οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ατόμων για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο Την 22-08-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και 33χρονος ημεδαπός οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαιναν σε παράνομες μεταφορές επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του κατεπείγοντος του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 25/08/2017 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με καθυστέρηση τριών ετών η κυβέρνηση εφαρμόζει τον νόμο Μανιάτη για το Τέλος Αιολικών Πάρκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos