Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

556 φιαλίδια "ύποπτου" περιεχομένου βρέθηκαν στο βυθό της θάλασσας στην παραλία του Πυργακιού στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζεστό καλοκαιράκι οσονούπω μας αποχαιρετά! Κάτι τα μελτεμάκια του Αιγαίου, κάτι τα κύματα μαζικής επιστροφή από τις διακοπές και το σκηνικό στα νησιά μας φαίνεται να αλλάζει...

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την 25-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαινε σε παράνομες μεταφορές επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 31η Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα εκατομμύρια ευρώ που χάνει κάθε χρόνο το κράτος από τη φοροδιαφυγή στα νησιά αναδεικνύει το φωτεινό αντιπαράδειγμα ενός beach bar restaurant της Μυκόνου που πέρασε με άριστα των έλεγχο των ανδρών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πριν από λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι φοιτητές εγγραφούν φέτος για πρώτη φορά σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα έχουν επιδότηση κάθε μήνα για να έχουν υπηρεσίες διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα έγγραφο με το οποίο το Τέξας κηρύσσεται σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, καθώς ο τυφώνας Χάρβεϊ φθάνει πλέον στο έδαφός της, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση ομοσπονδιακών κονδυλίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τρεις πυραύλους, εκ των οποίων οι δύο καταστράφηκαν εν πτήσει λόγω βλάβης, ενώ ο τρίτος «φαίνεται πως εξερράγη σχεδόν αμέσως»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos