Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο ΠΑΓΝΗ όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου γύρω στις 7:30, όταν δώμα που χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος στο Πίσω Λιβάδι Πάρου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφανώς ο Δήμαρχος δεν έχει κατανοήσει ακόμη ότι είναι Δήμαρχος όλων των Παριανών. Συνεχίζει να μπερδεύει τις προσωπικές πολιτικές του σχέσεις και φιλίες με τον θεσμικό του ρόλο, που καλείται να υπηρετήσει προς όφελος του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με δυνατές αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πάρο κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 26 Αυγούστου, όταν τετράτροχη μοτοσυκλέτα που είναι γνωστή ως γουρούνα εξετράπη της πορεία της κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αλήθεια #247: Ο λεκές απο λάδι δε βγαίνει στο πλυντήριο. Μεγάλη αλήθεια #248: Ο λεκές από λάδι βγαίνει στο πλυντήριο με αυτό το τιπ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι Κυριακή 27-8-2017 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστατικό τραυματισμού 36χρονης επιβάτιδος σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, στον λιμένα Ραφήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΣΠΗΝΤΡΑΝΝΕΡ ΙΙΙ'' Ν.Π. 11886 ότι κατά την διαδικασία της πρόσδεσής του στον οικείο λιμένα, προκλήθηκε θραύση τον ενός εκ των δύο κάβων πρόσδεσης του και βλάβη στο υδραυλικό σύστημα καταπελτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προσωπικά», γράφει ο κ. Μητσοτάκης, «θεωρώ ότι δεν υπάρχει υψηλότερη αξία από την ελευθερία. Για αυτό κάθε μορφή Ολοκληρωτισμού που περιορίζει ελευθερίες και ασκεί μαζική βία είναι αποκρουστική»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos