Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Δείτε την διαδικασία της αεροδιακομιδής ενός τραυματία από ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχολογίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής ,την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018, με σκοπό την επιμόρφωση του γενικού πληθυσμού σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητικής Ζωής .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές στη Θήρα Την 25-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονος υπήκοος Ισπανίας, ο οποίος το χρονικό διάστημα 24/25-08-2017 παραβίασε αυτοκίνητα και αφαίρεσε χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της 26-08-17, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΤΗ”, πλησίον λιμένα Ίου, 94χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερή Πανήγυρη υπέρ της ευλογίας του καρπού και των αλόγων πρόκειται να τελεστεί την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του Μάρτυρος Αγ. Μάμαντος, προστάτη των αλόγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πιο χαλαρούς ρυθμούς προσεγγίζουμε τη σημερινή ημέρα, όπου οι επιλογές είναι σαφώς μειωμένες συγκριτικά με το «πλούσιο» Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το διήμερο (27-28.08.2017) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά οκτώ (8) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώην συμβασιούχος του δήμου του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πόδι - Συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αποφάσισα να διεκδικήσω την ηγεσία της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης μας»,είπε ο δήμαρχος Αθηναίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos