Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Μετά από έλεγχο κλιμακίου εφοριακών της Α.Α.Δ.Ε. σε πασίγνωστη επιχείρηση της Πάρου την Κυριακή 27 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις και συγκεκριμένα η μη έκδοση αποδείξεων αξίας χιλιάδων ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πορεία του έργου της βελτίωσης-ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς την Πουλάτη, που διανοίχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, κ. Geoffrey Pyatt, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του στη Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 29-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος υπήκοος Ιράν και 25χρονη υπήκοος Αφγανιστάν (που συνόδευε ένα παιδί), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 24χρονος υπήκοος Η.Π.Α. (Σομαλικής καταγωγής), ο οποίος την 29-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξε δύο κλοπές σε ξενοδοχεία και αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία BLUE STAR FERRIES ενημερώνει ότι σήμερα 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 1:30 π.μ. το Πλοίο BLUE STAR PATMOS το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΥΡΟ-ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΙΟ-ΘΗΡΑ-ΑΝΑΦΗ κατά την είσοδό του στο λιμένα της ‘Ιου προσάραξε σε αβαθή. Κατά το χρόνο της πρόσκρουσης στο πλοίο επέβαιναν 205 επιβάτες και 87 άτομα πλήρωμα, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Πάρου για την άψογη διοργάνωση της τελετής λήξης της κολυμβητικής περιόδου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης των μικρών νησιωτικών δήμων αναδεικνύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, που ζητά την άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων για τους μικρούς νησιωτικούς δήμους κάτω των 2.000 κατοίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «BLUE STAR PATMOS» Ν.Π. 12119 για προσάραξη του εν λόγω πλοίου σε ξέρα, ανατολικά της εισόδου του όρμου που βρίσκεται το λιμάνι της Ίου, με 206 επιβάτες και 87 άτομα πλήρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos