Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Οι περισσότεροι από εμάς πλένουμε τακτικά τα εσώρουχά μας, λίγο πιο αραιά τα ρούχα μας και αλλάζουμε σεντόνια και πετσέτες μετά από μερικές ημέρες χρήσης, ή σχεδόν μία φορά την εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός για την ανάδειξη του υπερτυχερού που κερδίζει ένα δωρεάν τριήμερο ταξίδι στην όμορφη Πάρο για δύο άτομα! (2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ΄επιστροφής με την εταιρεία Hellenic Seaways, 2 διανυκτερεύσεις στο υπέροχο Margarita Studios και δωρεάν αυτοκίνητο από το γραφείο ενοικιάσεων inparos).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου συν - πρωταγωνιστεί και συν – σκηνοθετεί με τον Μάκη Παπαδημητρίου την εξαιρετική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» η οποία ήταν sold out για πέντε μήνες στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα και παρουσιάζεται τη Δεύτερα 7 Αυγούστου στο Θέατρο Λευκών Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ανταποκρίνεται η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για ταξίδια προς και από τις Κυκλάδες τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
73χρονου και 30χρονου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ΄΄ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Ν. 64 από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου σας προσκαλεί στο 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Μουσικοχορευτικό Πανηγύρι στο Φιλώτι με θέμα: «Βουρλά, η Νάξος της Ανατολής», 9 και 10 Αυγούστου 2017 και συνδιοργανωτή την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόβλεψη Καλλιάνου: Σχεδόν μέχρι τον 15Αύγουστο ο καύσωνας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαιράκι δύσκολα αντιστέκεται κανείς σε ένα ποτηράκι ούζου με πάγο! Όλοι ξέρουμε ότι το κατ΄ εξοχήν ποτό του καλοκαιριού και της παρέας πίνεται ευχάριστα όταν συνδυάζεται με νόστιμα ψαρομεζεδάκια που απογειώνουν τη γεύση του και την κάνουν να μυρίζει νησί και θάλασσα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την 03-08-2017 το βράδυ καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι την 02/03-00-2017 νυχτερινές ώρες άγνωστος δράστης μπήκε από ανοικτό παράθυρο σε κατοικία, τη οπαίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια όμορφη πολιτιστική εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα στην παραλία της Αλυκής την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 21:00 ανήμερα της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos