Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Αναδείχτηκε ο νικητής του Μεγάλου Διαγωνισμού για το δωρεάν τριήμερο ταξίδι στη μαγευτική Πάρο! Τι δήλωσε ο τυχερός...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αιφνιδιαστική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης καθορίζεται ο τρόπος επιλογής στα σχολεία σημαιοφόρων - παραστατών μετά από κλήρωση και όχι με κριτήριο την επίδοση. Εκτός από αυτό καταργεί και την παρουσία των σημαιοφόρων στις δοξολογίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κουπόνι του πρώτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τα πρωταθλήματα της Α' Γαλλίας, της Σκωτίας και των "μικρών" κατηγοριών της Αγγλίας, μεταξύ άλλων, να μπαίνουν στην... εξίσωση. Παράλληλα, σήμερα (05/08) διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ της Γερμανίας ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα μας απασχολήσει στα προγνωστικά μας, όπως και τρεις ακόμη αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άγιο... είχαν τα άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Παροικίας – Νάουσας στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την 04-08-2017 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι νυχτερινές ώρες της 03/04-08-2017, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, έγγραφα και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν άλλα (4) άτομα για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός του psts.gr, ο οποίος ανέδειξε 10 τυχερούς οι οποίοι κέρδισαν 10 δωρεάν μονές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την σπουδαία θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο των Λευκών Πάρου τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 21:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -275- πακέτα τσιγάρων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos