Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Μια ξεχωριστή Ελληνική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στη Νάξο την Κυριακή 6 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όμορφο τριήμερο πέρασε στη Σίφνο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφώθηκαν την Κυριακή 6 Αυγούστου, οι εκκλησιαστικές πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μάρπησσα Πάρου. Το πρωί πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο ιερό ναό της Μάρπησσας, στην πλατεία παπά – Γιώργη Στάμενα, Αρχιερατικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι λάτρεις των μυστηριωδών ουράνιων φαινομένων, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν απόψε ένα μοναδικό, για πολλούς ρομαντικό, σίγουρα πάντως άκρως εντυπωσιακό θέαμα: Tη συνύπαρξη της Αυγουστιάτικης μαγευτικής Πανσελήνου με τη μερική έκλειψη της Σελήνης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Πιάσε το Τιμόνι, Γίγαντα» γραμμένο από τη συγγραφέα Έλενα Αρτζιανίδου, παρουσιάζεται την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:00 στο Θέατρο Λευκών Πάρου από την ΚΔΕΠΑ Πάρου και τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για την κατάσταση στην αγορά εργασίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η καταβολή των ενισχύσεων στους 139 νέους γεωργούς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 2.025.100 ευρώ, οι οποίοι εντάχθηκαν στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Μιχάλη Δρακιού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια μοναδική συναυλία που μάγεψε το πολυπληθές κοινό όλων των ηλικιών που βρέθηκε στην παραλία της Σάντα Μαρία Πάρου, έδωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΜΑΡΕΣ” Σίφνου, 52χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos