Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου, στην παραλία της όμορφης Αλυκής, πραγματοποιήθηκε μια από τις παραδοσιακότερες γιορτές της Πάρου που ενθουσίασε κυρίως τους έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού που είχαν την ευκαιρία να τη ζήσουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου, στην παραλία της όμορφης Αλυκής, πραγματοποιήθηκε μια από τις παραδοσιακότερες γιορτές της Πάρου που ενθουσίασε κυρίως τους έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού που είχαν την ευκαιρία να τη ζήσουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών Πάρου το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και ο λόγος ήταν προφανής! Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» η οποία ήταν καθημερινά για πέντε μήνες sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της περιοδεία της στις Λεύκες και μάγεψε το κοινό!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες το ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για την κατηγορία 420 από τον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Σαρωνικό κόλπο, υπό εξαιρετικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από όλες τις διεθνείς αποστολές.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το θέαμα στον καθαρό ουρανό της Πάρου ήταν μοναδικό! Λαμπερή αυγουστιάτικη Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης δημιούργησαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου μια εντυπωσιακότατη εικόνα που μάγεψε τους ρομαντικούς και κέντρισε το ενδιαφέρον εκείνων που αγαπούν και θαυμάζουν τα μυστήρια του σύμπαντος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στις επόμενες μέρες και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Αυγούστου, αναμένεται να ξεκινήσει από τον ΟΑΕΔ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ΟΤΑ και επιχειρήσεις του δημοσίου.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει δημοσιευτεί ήδη σε ΦΕΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο διαγωνισμός του psts.gr με δώρο 10 δωρεάν εισιτήρια από Ραφήνα προς Πάρο ή το αντίστροφο, με το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο το TERA JET της εταιρείας SEA JETS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ για δύο, όπου ο σπουδαιότερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα συναντήσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου της παροχής κινήτρων σε παραμεθόριες περιοχές και νησιωτικές περιοχές έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε από τη Βουλή στο πρόσφατο ν/σ του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά από πρόταση του Δημάρχου Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos