Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1967) είναι οι εξής: 45, 36, 33, 43, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν μέσω της παρούσας περιόδου, που οι συζητήσεις για την εκμετάλλευση πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στις ελληνικές θάλασσες δίνουν και παίρνουν, η συζήτηση για την περαιτέρω εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της χώρας μας φαίνεται να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Λέσβο οι καλλιέργειες θα ποτίζονται με υγρά απόβλητα, στη Μύκονο το βρόχινο νερό που θα συλλέγεται από τις ταράτσες θα προορίζεται για οικιακή χρήση, ενώ στην Τήνο θα γίνεται με νερό από τη θάλασσα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς Nations League συνεχίζει να κινείται το κουπόνι του πάμε στοίχημα, με την Εθνική μας να φιλοξενεί σήμερα την Εσθονία, ένα ματς το οποίο θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι καρέκλες, που επάνω τους ισορροπούν οι χορευτές και οι οποίες τελικά γίνονται ένα σισύφειο βάρος, είναι ίσως μια αναφορά στο Café Müller (1978), την εμβληματική χορογραφία της Πίνα Μπάους, στην οποία χόρευε και η ίδια το πιο ωραίο και εκφραστικό σόλο που έχει ποτέ δημιουργηθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καρέκλες, θρανία, στεφάνια και ό,τι μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα είναι τα απομεινάρια των επεισοδίων που έγιναν χθες στο Πολυτεχνείο – Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού έπιασαν δουλειά - Μεγάλες καταστροφές και στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μάλλον δυσοίωνη πρόβλεψη έκανε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μιλώντας στους εργαζομένους του - «Η Amazon μια μέρα θα καταρρεύσει. Θα χρεοκοπήσει»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντάσεις σημειώθηκαν σε οδικά μπλόκα που είχαν αποκλειστεί από το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων» - Πάνω από 400 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 14 σοβαρά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβρασμός επικρατεί αυτές τις μέρες στους κόλπους της βρετανικής κυβέρνησης μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για το Brexit μεταξύ της Τερέζα Μέι και της ΕΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα άκρως ντροπιαστικό περιστατικό, κόλαφος για την πολιτική μας παιδεία ως πολιτών, συνέβη στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου κατά τη συζήτηση θέματος που αφορούσε στην ανεύρεση χώρου που θα λειτουργεί ως καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos