Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Οι αιτούντες υποστήριξαν στο σκεπτικό που κατέθεσαν στο ΣτΕ ότι η συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση είναι αντισυνταγματική, καθώς αντίκειται στο ατομικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας, με το οποίο συνδέεται άρρηκτα ο θρησκευτικός χαρακτήρας του Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελίες πολιτών και δημοσιεύματα που αρθρώνουν κραυγή αγωνίας για την αλόγιστη καταστροφή που συντελείται στο φυσικό περιβάλλον της Πάρου, φαίνεται να πέφτουν δυστυχώς στο κενό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν το σούρουπο, την ώρα που ο ήλιος πάει να δύσει μέσα από τις βραχονησίδες Πόρτες και το τοπίο της Παροικίας μοιάζει ειδυλλιακό, στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής θα αναβιώνει το παλαιό έθιμο της πεζότρατας φορτωμένο με μνήμες της παραδοσιακής αλιευτικής ζωής του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Αρετίνα Στεφανή κατόρθωσε το... ακατόρθωτο: Βαθμολογήθηκε με 100 από τον Α΄ βαθμολογητή και 98 από το Β΄ βαθμολογητή, στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης που έχει τον υψηλότερο συντελεστή στη θεωρητική κατεύθυνση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερες εκδηλώσεις, αφιερωμένες σε ένα ταπεινό κατά πολλούς όσπριο, το οποίο ωστόσο έθρεψε τους παριανούς σε ολόκληρη τη διάρκεια της ιστορικής διαδρομή τους, θα πραγματοποιηθούν στον Πρόδρομο το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 05η Ιουλίου 2018 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη (04/07) σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμοί πέφτουν καθώς σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι θα πορευθούμε με επιλογές από Β' Βραζαλίας και Α' Φινλανδίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΦΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ» με προϋπολογισμό 3.300.000€ (με αναθεώρηση, χωρίς ΦΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων των δημοτικών οδών του νησιού υλοποιείται από το Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos