Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 48χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε βίντεο από το ηλεκτρονικό μάτι που χρησιμοποίησαν οι ελεγκτές για να εντοπίσουν 9 σκάφη που δεν είχαν κόψει αποδείξεις ύψους 25.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει ένα μοναδικό 4ήμερο στη κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτέλεσμα των πανελλαδικών κινητοποιήσεων εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών με τη συμπαράσταση των τοπικών κοινωνιών ήταν η οπισθοχώρηση του Υπουργείου Παιδείας, για την κατ΄ εξαίρεση για φέτος λειτουργία ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 14:50

Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Σίφνο Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το σημερινό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το υπέροχο Μαράθι κοντά στην Πάτμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στο κάπνισμα σε δημοφιλείς παραλίες βάζουν Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, επιβάλλοντας πρόστιμα που ξεκινούν από 25 ευρώ, στους απείθαρχους λουόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τον κίνδυνο που συνιστούν για τη δημόσια υγεία οι εκπομπές ρύπων από τα κρουαζιερόπλοια στη Σαντορίνη προειδοποιεί η Telegraph.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μας χωρίζουν οκτώ μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν το Μάιο του 2019 όμως ...οι μηχανές ζεσταίνονται και οι διεργασίες δίνουν και παίρνουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos