Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Απειλούνται κατοικίες - Απομακρύνονται προληπτικά κάτοικοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε και κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη Μπάγερν Μονάχου, αλλά ηττήθηκε με 2-3 για την 3η αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, πλήρωσαν την αδράνεια της άμυνάς τους στα δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (34’, 62’).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τα όσα συνέβησαν τόσο στο Ρέντη όσο και στον ηλεκτρικό του Πειραιά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνέχισαν και αυτή τη φορά επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικό μέρισμα: Την παροχή έξτρα μερίσματος τα Χριστούγεννα στους απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών κλάδων - μέσω των μετοχικών τους ταμείων - εξετάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Άμυνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

2153 Μ.Χ - Ο πλανήτης έχει υποστεί οικολογική καταστροφή, το νερό και ο αέρας έχουν μολυνθεί κατά 80% ο πληθυσμός έχεις μειωθεί κατά 95%, τα συναισθήματα έχουν εξαφανιστεί 100% το μόνο που έχει μείνει στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας είναι η επιβίωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με 3 Πανεπιστήμια για ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στο νησιωτικό χώρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Την ίδια ώρα που εμείς δίναμε τη μάχη για τους συντελεστές ΦΠΑ, εσείς συμμαχούσατε με τους εκλεκτούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στελεχώνατε το ψηφοδέλτιό του στην Περιφέρειά μας”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

• Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Δευτέρα 21-10-2019, θέσαμε προς τη δημοτική αρχή ερωτήσεις σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα αρχίσει να πιστώνει τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια, που συνέβησαν το απόγευμα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League της UEFA και τα οποία δυσφημούν την Ελλάδα διεθνώς, προχώρησε άμεσα σε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos