Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Δείτε το πως… ξαφρίζουν ΙΧ σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς να σπάνε κρύσταλλα κλ.π., αυτοκίνητα, σε πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ [2064] είναι οι εξής: 2, 19, 20, 36, 40, και Τζόκερ ο αριθμός 12 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O υφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός είχε ενεργοποιημένα τα αμυντικά αντανακλαστικά στον… επίλογο της αναμέτρησης, φεύγοντας με το πρώτο του εφετικό ευρωπαϊκό «διπλό» από την Αγία Πετρούπολη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής με αντικείμενο το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης, μίλησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενισχυτικά για τα οικονομικά αποτελέσματα μιας επιχείρησης λειτουργεί η τεχνολογική καινοτομία, με τις εταιρείες που υιοθετούν την τεχνολογία να επιτυγχάνουν, για παράδειγμα, διπλάσια αύξηση εσόδων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με διαφορά 13,5 μονάδων προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενέργησε η Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τα αποτελέσματα της 33ης δημόσιας κλήρωσης για τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Σεπτέμβριο και αν είστε μεταξύ αυτών που κέρδισαν 1.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου για περιστατικό εισροής υδάτων στο Ι/Φ “ΧΑΠΥ ΦΙΤ” Ν.Π. 12095, με δώδεκα (12) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, λόγω πρόσκρουσής του σε βραχώδη περιοχή του κόλπου “ΚΑΜΑΡΩΝ”, ως αποτέλεσμα μηχανικής βλάβης στη μία εκ των δύο μηχανών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos