Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός για απάτη στη Σύρο

15 Απριλίου 2015 15:28

Ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ανύπαρκτης επιχείρησης έκδοσης συνδρομητικών ενημερωτικών φυλλαδίων εξαπατούσε ανυποψίαστους καταστηματάρχες

 

Συνελήφθη χθες (14-4-2015) στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ανύπαρκτης επιχείρησης, έκδοσης ενημερωτικού – πληροφοριακού περιοδικού, απέσπασε χρηματικά ποσά από καταστηματάρχες ως προκαταβολή συνδρομής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους, καθώς και πρόχειρες σημειώσεις με ημερομηνίες και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον φερόμενο διευθυντή της ανύπαρκτης επιχείρησης που εκπροσωπούσε ο συλληφθείς.

Η συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί το εύρος της παράνομης δραστηριότητας τους σε βάρος τυχών άλλων ανυποψίαστων επιχειρηματιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos