Υγρός τάφος η Μεσόγειος για τους μετανάστες!

20 Απριλίου 2015 23:36

Ξύλινο σκάφος, που μετέφερε 93 μετανάστες, προσάραξε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρουν το θάνατο από πνιγμό, τρεις ακόμη άνθρωποι.


Για το περιστατικό της προσάραξης, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το οποίο και συντόνισε την επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία εντοπίστηκε το κατεστραμμένο σκάφος και περισυνελέγησαν με ασφάλεια 90 ναυαγοί.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Θοδωρής Δρίτσας, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το σημερινό συμβάν, που ήρθε να προστεθεί στα όσα τραγικά συμβαίνουν καθημερινά στη Μεσόγειο, ως αποτέλεσμα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την άμεση αντίδρασή τους στον εντοπισμό και την περισυλλογή των ναυαγών, που περιόρισε το μέγεθος της τραγωδίας, όπως επίσης ευχαρίστησε τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους, που προσέτρεξαν να συνδράμουν και να περιθάλψουν τους ναυαγούς.
Και το σημερινό περιστατικό, μας θέτει όλους ενώπιον των ευθυνών μας, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν περιορίζονται σε εθνικό επίπεδο και επ' ουδενί δεν προσφέρονται για την άσκηση μικροπολιτικής αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos