Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, στη Μύκονο

11 Ιουνίου 2015 15:34

Ο 37χρονος Αλβανός από κοινού με δύο (2) συνεργούς του, που αναζητούνται, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 33χρονο ομοεθνή τους

Συνελήφθη χθες (10.06.2015) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας και αναζητούνται ακόμη δυο ομοεθνείς του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράνομη είσοδο στην χώρα μας.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε ο 37χρονος ενεργώντας από κοινού με τους δύο συνεργούς του, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 33χρονο ομοεθνή τους ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα το σοβαρό του τραυματισμό.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, όμως ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος υπήκοος Αλβανίας βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, καθώς στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos