Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Νάξο

18 Ιουλίου 2015 11:37

Συνελήφθησαν χθες (16.07.2015) το μεσημέρι στη Δημοτική Ενότητα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δυο ημεδαποί ηλικίας 29 και 60, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της «μάστιγας» των ναρκωτικών και στοχευμένων δράσεων - ελέγχων, εντοπίσθηκε χθες καλλιέργεια φυτών κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο εξώστη κατοικίας 1ου ορόφου που διέμενε ο 29χρονος.

Άμεσα, προσήχθη ο 29χρονος και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης, αστυνομικοί που επιτηρούσαν την παραπάνω κατοικία συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον 50χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει από παράθυρο μεταφέροντας ξεριζωμένα δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης, με σκοπό την απόκρυψή τους.

Κατασχέθηκαν -14- δενδρύλλια ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -34-γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos