Συνελήφθη στη Σαντορίνη 43χρονη υπήκοος Κένυας για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας σκληρών ναρκωτικών στην Ελληνική επικράτεια

25 Ιουλίου 2015 16:19

Συνελήφθη χθες (24.07.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 43χρονη υπήκοος Κένυας κατηγορούμενη για εισαγωγή στην Ελληνική επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε η 43χρονη κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Θήρας και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο διακριτικής επιτήρησης.

Όταν η κατηγορούμενη παρέλαβε τις αποσκευές της και επιβιβάστηκε (συνοδεύοντας ανήλικό παιδί της) σε ταξί, αστυνομικοί του χειρίζονταν την υπόθεση επενέβησαν και την ακινητοποίησαν.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που ακολουθήσε, η δράστιδα μετέφερε σε μια από τις αποσκευές της, επιμελώς κρυμμένη, συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2 κιλών.

Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, η 43χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ταξίδεψε αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από τη Κένυα μέσω Βρυξελών.

Η ναρκωτική ουσία, το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos