Συλλήψεις δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού σε Σαντορίνη, Τήνο και Μύκονο

27 Απριλίου 2016 18:12

Σύλληψη για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 26-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 54χρονος ημεδαπός και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί ο 54χρονος απασχολούσε σε οικοδομικές εργασίες τον 26χρονο, ο οποίος παρέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.


Σύλληψη ημεδαπού για εμπορία ειδών πυροτεχνίας στην Τήνο Την 26-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 48χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης γιατί κατείχε παράνομα και διέθετε προς πώληση -262- κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα Την 27-04-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Μύκονο Την 27-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου 28χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos