Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

11 Ιουλίου 2016 15:31

Την 09-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 20χρονος υπήκοος Πολωνίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.


Την 09-07-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος παραβίασε παράθυρο τουριστικού καταλύματος και αφαίρεσε «safe box» που περιείχε τιμαλφή και χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Την 09-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί απασχολούσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 29χρονο υπήκοο Πακιστάν χωρίς να διαθέτει άδεια εργασίας από την αρμόδια αρχή. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 11-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Νάξου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη είσοδο - διαμονή αλλοδαπών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos