Σύλληψη (2) ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στην Κέα

15 Ιουλίου 2016 14:10

Την 14-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 45 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.


Την 14-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 35, 37, 40 και 47 ετών γιατί μετέβαιναν σε παραλίες του νησιού και διέθεταν παράνομα προς πώληση διάφορα προϊόντα (είδη ένδυσης και τσάντες) απομίμησης και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρας μας. Σε βάρος τους κινήθηκε διαδικασία επιστροφής.

Την 14-07-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρείς υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 25 και 31 ετών γιατί λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγισή του και παράλληλα είχαν προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας - αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζαν σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Την 14-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Την 14-07-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Την 14-07-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο 33χρονοι υπήκοοι Αυστραλίας γιατί, κατά περίπτωση, οδηγούσαν οχήματα (Ι.Χ.Ε., μοτοποδήλατο) υπό την επήρεια μέθης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 77χρονου ημεδαπού γιατί όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διατηρούσε σε αγροτεμάχιο κατοικίδιο ζώο (σκύλο) το οποίο παρουσίαζε εικόνα παραμέλησης φροντίδας. Επιπλέον σε βάρος του κατηγορούμενου βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos