Διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε Μύκονο και Σαντορίνη

08 Αυγούστου 2016 17:04

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ρέθυμνο

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε, το Σάββατο 06 Αυγούστου 2016, ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε τουριστικές περιοχές της Μυκόνου, της Σαντορίνης και του Ρεθύμνου, για την εφαρμογή της φορολογικής, ασφαλιστικής και αγορανομικής νομοθεσίας.

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, ως ακολούθως:

Στη Μύκονο:

• Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 3.052 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

• Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 1.730 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Στη Σαντορίνη:

• Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
• Σε εστιατόριο, κατελήφθη να απασχολείται εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

• Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
• Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos