Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε στον Δήμο Θήρας ο βουλευτής Κυκλάδων Σύριζα κ. Νικόλαος Μανιός

05 Σεπτεμβρίου 2016 16:07

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε στον Δήμο Θήρας ο βουλευτής Κυκλάδων Σύριζα κ. Νικόλαος Μανιός για την τοποθέτηση στην Περίσσα του συστήματος SEATRAC που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα των πολιτών με κινητικά προβλήματα.


Ο κ. Μανιός στο μήνυμα του αναφέρει: «Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τους συμπολίτες μας στο νησί, ότι τοποθετήσατε στην παραλία της Περίσσας την εγκατάσταση SEATRACK που διευκολύνει την πρόσβαση θάλασσα ΑμεΑ. Είναι μια ενέργεια που δίνει προστιθέμενη αξία στον τόπο και ειδικότερα η δημιουργία υποδομών από την πολιτεία που αφορά την προσβασιμότητα των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή, αναδεικνύει το επίπεδο πολιτισμού ενός τόπου, μιας χώρας γενικότερα.

Στην προσπάθεια αυτή που καταβάλει η Κυβέρνηση ανταποκριθήκατε άμεσα και ήδη έχουμε πολύ καλές ανταποκρίσεις από τους συλλόγους ΑμεΑ με στόχο μέχρι τον επόμενο χρόνο να πολλαπλασιαστούν οι παραλίες που θα εξυπηρετούν την προσβασιμότητα. Η επικοινωνία και η συνεργασία μπορούν να δώσουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της χώρας».

Η τοποθέτηση του SEATRAC μεταφέρθηκε - από την παραλία του Αγίου Γεωργίου που είχε αρχικά εγκατασταθεί - στην παραλία της Περίσσας Εμπορείου Θήρας (αρχή παραλίας), για περισσότερη ασφάλεια και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Η ΓΕΩΘΗΡΑ (υπεύθυνη δημοτική εταιρεία) έχει ήδη αποκαταστήσει τόσο τις βλάβες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία όσο και τις φθορές από την κλοπή του φωτοβολταϊκού στοιχείου που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο μηχανισμό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos