Συλλήψεις στις κυκλάδες σε Μύκονο, Σαντορίνη και Μήλο

21 Σεπτεμβρίου 2016 14:51

Την 20-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 42χρονος υπήκοος Σομαλίας και δύο υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 41 και 44 ετών γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία τους, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους απομιμητικά προϊόντα (τσάντες) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθεταν προς πώληση. Κατασχέθηκαν συνολικά -63- είδη παρεμπορίου.

Την 20-09-2016 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 35χρονος υπήκοος Ουκρανίας, γιατί κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας αρχών Πολωνίας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Μ. Βρετανία.

Την 20-09-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 71χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί κατείχε παράνομα αρχαίο αντικείμενο (αμφορέα), το οποίο κατασχέθηκε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos