Δράστης πιάστηκε ...στα πράσα ενώ παγίδευε αγριόπουλα στην Αλυκή Νάξου (video+φώτος)

25 Νοεμβρίου 2016 17:17

"Επιχείρηση" παγίδευσης άγριων πουλιών είχε στήσει "επιτήδειος" πίσω από την Αλυκή Νάξου στο αεροδρόμιο.

Οργανωμένος και με όλα τα απαραίτητα σύνεργα είχε παγιδεύσει περί τα 30 άγρια πουλιά και περίμενε τη συνέχεια ...η οποία όμως δεν του "βγήκε" γιατί για κακή του τύχη, ειδοποιήθηκε από περαστική, ο Σύλλογος "Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου"...

poulia pagideymena 2

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Ορφανός αμέσως μετά την καταγγελία ενημέρωσε το δασοφύλακα Νάξου όπου και έσπευσαν μαζί στο σημείο...

Αυτό που αντίκρισαν ήταν πράγματι σοκαριστικό, αφού "συνέλαβαν" τον δράστη "επί τω έργο" της παγίδευσης των άγριων πουλιών!

Διαπιστώθηκε ότι είχε στήσει πολλαπλές παγίδες για αγριόπουλα, με δίχτυα, ξόβεργα και άλλες πατέντες για την παγίδευση τους, είχε 2 δεμένα πουλιά - κράχτες για τα υπόλοιπα και 30 ακόμη μέσα σε κλουβιά!

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τις πράξεις του και μάλιστα παραδέχτηκε ότι αυτό είναι το ...χόμπι του!

Προφανώς και τα άγρια πουλιά θα πήγαιναν προς πώληση...

Όλα τα πουλιά ελευθερώθηκαν επιτόπου από το Σύλλογο Άγριας Ζωής Νάξου και ο δράστης οδηγήθηκε στο Δασονομείο για τα περαιτέρω...

Ο αριθμός των πτηνών και ο τρόπος που τα είχε δεμένα και παγιδευμένα, σοκαριστικός... Άλλωστε οι εικόνες μιλάμε από μόνες τους!!!

"Καθήκον όλων μας, η προστασία και η διαφύλαξη της άγριας ζωής του τόπου μας, από την ασυνειδησία κάποιων" σημειώνει σε ανάρτηση στο facebook, ο Σύλλογος "Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου".

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos