Μεγάλη επενδυτική πρόταση από Χόλιγουντ για την Σύρο!

28 Νοεμβρίου 2016 20:19

Ομάδα καταξιωμένων παραγωγών-σκηνοθετών από το Χόλιγουντ κατέθεσε στην Περιφέρεια επενδυτικό σχέδιο δημιουργίας μόνιμων στούντιο για μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές

«Πρόκειται για την πιο σοβαρή επενδυτική πρόταση που έχει κατατεθεί για στη Σύρο» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στην σημερινή έκτακτη συνέντευξη τύπου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Ελ. Κουντουρά η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη και δεσμεύθηκε για την ολοκλήρωση όλων των προαπαιτούμενων ενεργειών από πλευράς κυβέρνησης

Άρωμα... Χόλιγουντ θα αποκτήσει τα επόμενα χρόνια η Σύρος, αν προχωρήσει το σχέδιο που γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής.

Μία πολύ σοβαρή και τεράστιου βεληνεκούς επενδυτική πρόταση που φιλοδοξεί να βάλει τη Σύρο δυναμικά στο «παιχνίδι» των μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, με τεράστια οφέλη για την οικονομία και τον τουρισμό του νησιού, των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου!

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα καταξιωμένων παραγωγών-σκηνοθετών από το χώρο του Χόλιγουντ κατέθεσε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόταση δημιουργίας μόνιμων εγκαταστάσεων για μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Το πρότζεκτ υπό τον τίτλο «Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο» έχει την υπογραφεί ενός εκ των κορυφαίων σκηνοθετών-παραγωγών του Χόλιγουντ, του Steven Bernstein, ενώ στην επενδυτική ομάδα συμμετέχουν και άλλοι καταξιωμένοι παραγωγοί, σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές όπως οι Richard Gladstein, Andrew Lane, Martin Meunier, George Macropulos και Gary Romolo Fiorelli.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos