123.047,00 € για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Μυκόνου

26 Δεκεμβρίου 2016 15:44

Ο Δήμος Μυκόνου για πρώτη φορά επιχορήγησε επιπροσθέτως την σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μυκόνου με το ποσό των 123.047,00 € για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους, μετά


και από την υπ’ αριθμ. 187/2016 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σύμφωνα με το άρθρο 202 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 38 του Ν. 4257/2014. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο παρέχεται η δυνατότητα στο Δήμο να διαθέσει χρήματα για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, επιπροσθέτως της τακτικής επιχορήγησης που λαμβάνουν, από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά : «Η σημερινή ενέργεια αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό και πάντα σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες, με απώτερο στόχο τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης σε μία περίοδο, που λόγω της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας η επίσημη Πολιτεία αδυνατεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις της. »

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos