Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Τήνου

24 Μαρτίου 2017 13:32

Σε κλίμα ενθουσιασμού, παραδόθηκε σήμερα 23/03/2017, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Τήνου, ηλεκτρονικός εξοπλισμός (6 laptops, 1 projector screen, 2 cd players), προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαίδευση των μαθητών.

Για ακόμη μια φορά, ο εφοπλιστής κ. Α. Μαρτίνος και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων κ. Γ. Χριστόπουλος, με τη διαμεσολάβηση του οποίου έγινε η συγκεκριμένη προμήθεια για το σχολείο. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά γιατί η παιδεία είναι επένδυση στη γνώση την οποία πρέπει να προάγουμε και να αποτελέσει προτεραιότητα για την Ελλάδα μας.

Αμέσως μετά την θετική ανταπόκριση του κ. Α. Μαρτίνου για την οικονομική ενίσχυση του Γενικού Λυκείου Τήνου και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή των τελειόφοιτων, ο κ. Χριστόπουλος, αιτήθηκε στον ευπατρίδη εφοπλιστή, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του 3ου Δημοτικού σχολείου Τήνου, αίτημα το οποίο σήμερα υλοποιήθηκε.

Τόσο η οικονομική χορηγία για το ΓΕΛ Τήνου όσο και ο εξοπλισμός του 3ου Δημοτικού Τήνου, όπως είπε ο κ. Χριστόπουλος είναι δείγματα της αγάπης μου για τα παιδιά, την Τήνο και τις Κυκλάδες. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Α. Μαρτίνο γιατί ανταποκρίνεται πάντα σε ότι αιτούμαι για τους κατοίκους των όμορφων νησιών μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos