Μεγάλη κίνηση στο λιμάνι της Πάρου. Καταφθάνουν οι εκδρομείς του τριημέρου!

02 Ιουνίου 2017 15:44

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου στο λιμάνι της Παροικίας, καθώς είναι η πρώτη μέρα του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος και λογικά η πιο «δραστήρια» όσον αφορά στις αφίξεις επισκεπτών!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μεγάλο προβλέπεται να είναι το κύμα των αφίξεων επισκεπτών του νησιού, οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό, αποβιβάζονται στην Πάρο ώστε να «αποδράσουν» για λίγο από το κλεινόν άστυ και να κάνουν ίσως τα πρώτα μπάνια τους. Το νησί είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους μαζικά τουρίστες του Ιουνίου και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν προσαρμοστεί στις αυξημένες από πλευράς κίνησης απαιτήσεις του τριημέρου.

Έτσι λοιπόν, ένα έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου Blue Star Delos το οποίο θα αναχωρήσει στις 20: 30 το βράδυ της Παρασκευής από Πειραιά για Πάρο, προβλέπεται να εξυπηρετήσεις εκείνους τους ταξιδιώτες που δεν πρόλαβαν ίσως να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Αλλά και άλλα έκτακτα δρομολόγια πλοίων με σκοπό την διευκόλυνση της επιστροφής προς τον Πειραιά, έχουν ήδη ανακοινωθεί για τις τελευταίες ημέρες του εορταστικού τριημέρου.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία Hellenic Seaways δρομολογεί το πλοίο «Νήσος Σάμος» το οποίο θα αναχωρήσει από Πάρο προς Πειραιά την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 16:10 το μεσημέρι για την εξυπηρέτηση της επιστροφής των εκδρομέων. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δρομολόγια των High Speed για όσους προτιμούν την άνεση και την ταχύτητα των ταχύπλοων ακτοπλοϊκών μέσων. Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, αναχώρηση από την Πάρο με High Speed στη 13:40 το μεσημέρι με προορισμό τον Πειραιά.

Είναι βέβαιο, ότι η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με τα έκτακτα δρομολόγια αλλά και η ετοιμότητα της Πάρου να υποδεχτεί πολυάριθμους επισκέπτες μέσα στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, είναι τεράστιας σημασίας για την εικόνα του νησιού ως προορισμού όχι μόνο διακοπών αλλά και σύντομων εκδρομικών αποδράσεων.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, το ταξίδι προς Πάρο έχει γίνει πιο σύντομο και άνετο και η Πάρος έχει πλέον καθιερωθεί, εκτός των άλλων, ως νησί κοντινό που ενδείκνυται και για ολιγοήμερες εκδρομές όταν ο καιρός συμμαχεί με τη διάθεση για ένα ευχάριστο ταξίδι στην καρδιά των όμορφων Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos