Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος «πορτοφολάς» στη Θήρα

14 Ιουνίου 2017 14:52

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπών

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς τι στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει πορτοφόλι από πολίτη

Συνελήφθη προχθές (12.06.2017) το βράδυ στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 59χρονος υπήκοος Ρουμανίας και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στην Οία Θήρας ο κατηγορούμενος συνεπικουρούμενος από άγνωστο συνεργό του επιχείρησε να αφαιρέσει πορτοφόλι από πολίτη, ωστόσο έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς και αμέσως ακινητοποιήθηκε.

Στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης και αξιολόγησης του τρόπου ενέργειας (modus operandi) των δραστών διακριβώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κινούνταν στην περιοχή της Οίας και δραστηριοποιούνταν στην κλοπή πορτοφολιών από παραθεριστές, εκμεταλλευόμενοι συνθήκες συνωστισμού.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά πέντε περιπτώσεις αφαίρεσης πορτοφολιών που διέπραξαν το χρονικό διάστημα από 01 έως 12.06.2017.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos