Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 36η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τήνο

23 Ιουνίου 2017 17:07

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου η 36η Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» την Τήνου.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Νικολάου της Τοπικής Κοινότητας Στενής, στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Ιωάννου της Τοπικής Κοινότητας Κώμης και στο Κέντρο Υγείας Τήνου και συμμετείχαν συνολικά 320 άτομα.

Σημαντική υπήρξε η συμβολή της Διοικούσας Επιτροπής, της Προέδρου αλλά και όλου του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Τήνου καθώς και το Σύλλογο Στήριξης Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" για την ενεργή συμβολή και συμμετοχής τους.

Ο Δήμος Τήνου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της αιμοδοσίας έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουισμού.

Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η συμμετοχή νέων παιδιών, νέων αιμοδοτών που με το χαμόγελο στα χείλη και την λάμψη της προσφοράς στα μάτια πρόσφεραν αίμα, δηλώνοντας καθαρά ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί.

Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν την μέχρι τώρα προσφορά. Και κυρίως ότι δεν θα πρέπει να φτάσει το κακό στην πόρτα μας για να ευαισθητοποιηθούμε.

Ευχαριστούμε θερμά τις ενορίες Αγίου Νικολάου Στενής και Αγίου Ιωάννου Κώμης για την παραχώρηση των ενοριακών Αιθουσών. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις εστίασης του νησιού «PRANTZO», «Ήταν ένα Μικρό Καράβι» και «ΠΙΚ-ΝΙκ» για τις προσφορές τους.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Τήνου για το δώρο ζωής που προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους τους.

Το επόμενο ραντεβού τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2018 και στόχος μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση και με νέους αιμοδότες!!!!!!!!!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos