Τέλος στην ταλαιπωρία αναζήτησης… Η έξυπνη εφαρμογή για να κλείνεις ξαπλώστρες σε ελληνικές πλαζ είναι τώρα εδώ!

08 Ιουλίου 2017 15:11

Μια πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή ελληνικής επινόησης, έρχεται τώρα για να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία αναζήτησης ξαπλώστρας υπό τον καυτό ήλιο!

Η εφαρμογή ονομάζεται Plazz μπορεί κανείς πανεύκολα να κλείσει ξαπλώστρα μέσα από το κινητό του και όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε Android και IOS θα πρέπει να επισκεφτούν το site plazz.com. Η κράτηση γίνεται απλά και εύκολα καθώς κανείς μπορεί να μπει στην εφαρμογή ή την ιστοσελίδα να κάνει εγγραφή και με τον τρόπο αυτό έχει πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες παραλίες της πλατφόρμας.

Διάλεξε λοιπόν τώρα την οργανωμένη κοσμική παραλία που προτιμάς και επίλεξε όποια ξαπλώστρα επιθυμείς ανάμεσα στις 3000 διαθέσιμες σε 65 πλαζ σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά στα νησιά! Διάλεξε επίσης μέρα και ώρα και προπλήρωσε μέσω της πιστωτικής σου κάρτας σε τιμές προνομιακές που ξεκινούν από ένα ευρώ!

Όμως τα προνόμια της έξυπνης εφαρμογής Plazz δεν σταματούν εδώ! Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και άλλες υπηρεσίες παραλίας όπως καφέ, χυμό, σνάκ, πάρκινγκ ή water sports σε χαμηλές τιμές αποκλειστικά προσφερόμενες σους χρήστες της έξυπνης και απλής εφαρμογής!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos