Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μύκονο

13 Ιουλίου 2017 14:35


Την 12-07-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 και 28 ετών, διότι διέθεταν προς πώληση ναρκωτικές ουσίες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.250€. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 12-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 12-07-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Σύρο Την 12-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης Σύρου, 59χρονη υπήκοος Γεωργίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos