Ταλαιπωρία για τους 851 επιβάτες του πλοίου Διονύσιος Σολωμός με δρομολόγιο για Κύθνο – Σέριφο – Κίμωλο – Μήλο

15 Ιουλίου 2017 20:28

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε τους 851 επιβάτες του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» το οποίο θα εκτελούσε σήμερα το δρομολόγιο Κύθνος – Σέριφος – Κίμωλος – Μήλος.

Oσο απίστευτο και αν ακούγεται το πλοίο δεν απέπλευσε ποτέ από τον Πειραιά, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα από τη νομοθεσία πιστοποιητικά.
Το πλοίο ήταν να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:05 το πρωί, όμως το δρομολόγιο έμεινε ανεκτέλεστο λόγω «μη περάτωσης εργασιών επιθεώρησής του και εφοδιασμού του με προβλεπόμενα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας – ασφάλειας'» όπως αναφέρουν χαρακηριστικά οι Λιμενικές Αρχές.

Κάποιοι από τους επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλα πρωϊνά πλοία προς Μήλο,Κύθνο, Σέριφο, Κίμωλο και Σίφνο ενώ οι εναπομείναντες υπέστησαν ακόμα περισσότερη ταλαιπωρία αφού περίμεναν μέχρι το μεσημέρι ώστε να φύγουν με το πλοίο «Φαιστός Παλάς», που παρεκκλίνοντας του προορισμού του για το Ηράκλειο της Κρήτης τους μετέφερε στην Μήλο.

www.iefimerida.gr

Ανακοίνωση Λινεναρχείου Πειραιά

Ανεκτέλεστο παρέμεινε το εγκεκριμένο – προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» Ν.Π. 10638, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει σήμερα στις 07:05 από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Κίμωλο – Μήλο, λόγω μη περάτωσης εργασιών επιθεώρησής του και εφοδιασμού του με προβλεπόμενα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας - ασφάλειας.
Οι οχτακόσιοι πενήντα ένας (851) επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν καθώς και τα εκατόν πενήντα (150) Ι.Χ.Ε., τα σαράντα επτά (47) Δ/Κ και δεκαεννέα (19) Φ/Γ που επρόκειτο να φορτωθούν επί του ανωτέρω πλοίου, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ανακοίνωση Ζante Ferries

H Διοίκηση της Ζante Ferries λειτουργώντας μα αίσθημα ευθύνης επιθυμεί με το παρόν δελτίο τύπου να ζητήσει συγγνώμη από τους επιβάτες του πλοίου της «Διονύσιος Σολωμός» το οποίο δεν κατέστη δυνατόν να εκτελέσει το δρομολόγιο του λόγω μη έγκαιρης περάτωσης των επιθεωρήσεων του πλοίου εξαιτίας της πρόσφατης απεργίας των εργαζομένων του «συνδικάτου μετάλλου».
Συγχρόνως μερίμνησε για την μεταφορά των επιβατών της προς τους προορισμούς τους με τα ταχύπλοα πλοία «Speed Runner 3», «Super Jet», το πολυτελές «Φαιστός Παλλάς», και το «Μarmari Express» από το Λαύριο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos