Πλούσιο το δελτίο συλλήψεν στα νησιά των Κυκλάδων

17 Ιούλιος 2017 13:52

Την 15-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μήλο Την 15-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στην Ίο Την 16-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 36χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου και δύο υπήκοοι Αυστραλίας ηλικίας 32 και 34 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ασελγείς πράξεις στη Θήρα Την 16-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο γυναίκες υπήκοοι Ουκρανίας ηλικίας 47 και 56 ετών, οι οποίες λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εργαζόμενες σε αυτό, ενεργούσαν ασελγείς πράξεις έναντι αμοιβής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Ίο Την 16-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 34χρονος υπήκοος Αυστραλίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Ίο Την 16-07-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 24χρονος υπήκοος Αυστραλίας, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτ-το υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 17-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos