Δυνατότητα εξεύρεσης απασχόλησης στην ΕΛ.ΣΤΑΤ για 8 μήνες. Υποβολή αιτήσεων έως τις 17 Αυγούστου 2017

19 Ιουλίου 2017 19:00

Δυνατότητα εξεύρεσης 8μηνης απασχόλησης σε ενδιαφερομένους ηλικίας 18 – 67 ετών, παρέχεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η οποία αναζητά Ιδιώτες Συνεργάτες που θα συμβάλλουν στο έργο της.

Η ΕΛΣΤΑΤ, καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 – Απριλίου 2018, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 17ης Ιουλίου μέχρι της 24η ώρα της 17ης Αυγούστου 2017.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου ηλικίας 18 – 67 ετών.

Υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημοσίων οργανισμών καθώς και υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης. Συνταξιούχοι που θα αναλάβουν εργασία, η καταβολή της σύνταξής τους αναστέλλεται για όσο χρόνο διαρκεί η παροχή της εργασίας τους.

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες, χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια στατιστικών ερευνών και απογραφών. Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή και συμπλήρωση στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται κυρίως με προσωπικές συνεντεύξεις στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια. Οι Ιδιωτικοί Συνεργάτες λαμβάνουν υποχρεωτικά μέρος σε μη αμειβόμενα σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους, όσον αφορά την ορθή συμπλήρωση των ερωτηματολογίων κάθε έρευνας που θα συμμετέχουν.

Για τη συμμετοχή στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα (ΕΓΕ) δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο γεωπόνοι (γεωτεχνικοί) ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ηλικίας 22 – 67 ετών με γνώση Η/Υ (Microsoft, Office, Excel).

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.statistics.gr – θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ στην ένδειξη «ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ».

Οι ιδιώτες συνεργάτες που είχαν εναχθεί σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών θα πρέπει να υποβάλουν νέα Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση ένταξης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών στα τηλέφωνα: 213 135 3035 – 3050 – 3068 – 3081 – 2182.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos