Παράνομες υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

25 Αυγούστου 2017 15:16

Συνελήφθησαν (4) άτομα για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο

Οι δράστες παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
Συνελήφθησαν χθες (24.08.2017) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τρεις ημεδαποί ηλικίας 21, 28 και 38 ετών και ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν κατά περίπτωση σε μεταφορά επιβατών (τουριστών) έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Τονίζεται ότι, οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη θερινή περίοδο, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος, την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και τη διατήρηση του περιβάλλοντος ασφαλείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos