Συνεχίζονται οι συλλήψεις για άγρα πελατών και υποκλοπή μεταφορικού έργου

28 Αυγούστου 2017 15:00

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές στη Θήρα Την 25-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονος υπήκοος Ισπανίας, ο οποίος το χρονικό διάστημα 24/25-08-2017 παραβίασε αυτοκίνητα και αφαίρεσε χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους δικαιούχους. Επιπλέον σε βάρος του 57χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Νάξου για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και οπλοκατοχή.

Σύλληψη (6) ατόμων για άγρα πελατών και υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο Την 26-08-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής:

α) 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαινε σε παράνομες μεταφορές επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
β) τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 58 ετών και 38χρονος υπήκοος Αιγύπτου, οι οποίοι παρενοχλούσαν διερχόμενους τουρίστες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες μεταφοράς στον προορισμό τους, έναντι αμοιβής (κόμιστρο). Επιπλέον σε βάρος του 38χρονου Αιγύπτιου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -4- μηνών και χρηματική ποινή για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos